Advertisment

Friday, 4 January 2013

Thursday, 3 January 2013

Tudung Bawal Pelangi, Paddle POP, 3 tone

Assalammualaikum,

Syukur ke hadrat ilahi kerana aku masih di panjang kan usia. Masih belum terlambat aku wish kepada uolls " Happy New Year 2013" . Azam??? ermm macam biasa lah aku x da azam pun cuma aku nak menjadi yg lebih baik dari sebelumnya. Oklah ekceli aku x da idea nak berceloteh panjang. so direct to point aku nak publish kan koleksi tudung2 bawal yang terbaru. Kali ni aku x buat  yg sarung tu. Ni tudung bawal yg 4 segi bidang 45. Tapi korang boleh request if nak buat tudung sarung. Pilih tudung bawal then aku akan buat tudung sarung mengikut size yang korang nak. Tapi ada cas extra lah. Cas extra adalah dari RM 7-10 hinggit. So apa lagi.. Jom cuci mata tgk tudung2 bawal ni eh. Seperti biasalah koleksi tudung bawal aku adalah bermaterial  bawal 1. ..bukan bawal 2, bawal 3.. dan ianya bawal dari KELANTAN...

Tudung Bawal Baiduri

















Tudung Bawal KASIH



















Tudung Bawal SERI










Cara membeli boleh lihat kat side bar----------------------------------------------------->>>>>>>>>>>>

Cara menghubungi:

SMS/Whatsapp: 0192558499
Untuk pembelian borong juga di alukan...:)

Anyway thank you...n selamat mencuci mata....